Over ons

© Just Justa fotografie

Global Glass Group, is een all-round glasleverancier gevestigd onder de rook van Amsterdam. Door onze eigen werkplaats, kantoor en productie kunnen wij snel schakelen. U kunt rekenen op vakmensen.

Glas is een prachtig bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden. Van balustrade en badkamer tot het plaatsen van isolatieglas en het maken van complete brandwerende puien. Wij leveren letterlijk en figuurlijk transparantie. Ons probleemoplossend vermogen is geen loze kreet, wij maken het verschil dagelijks waar. Hoe? Door het geven van goed onderbouwde adviezen. Door aan te geven dat glas een prachtig product is, maar qua mogelijkheden, bouwfysische eigenschappen, arbo, veiligheid, milieu en bouwregelgeving veel ingewikkelder is dan menigeen denkt. We werken samen met opdrachtgevers die niet alleen een goede prijs willen, maar ook voor kwaliteit gaan om achteraf niet met problemen geconfronteerd te worden waardoor u alsnog duurder uit bent. Bij nieuwbouw leveren en plaatsen we om die reden altijd vanuit het oogpunt van duurzaamheid en onderhoud. In bestaande situaties doen we verbeteringsvoorstellen om problemen structureel op te lossen en uit te sluiten.

Naast veel geleverd glas hebben wij een aantal speciale glassoorten in het assortiment. Dat maakt de Global Glass Group zo uniek in glasland. Met onze gedegen kennis van zaken, ruime glasvoorraad, en uitgebreide werkplaats met machines kunnen wij aan iedere vraag op het gebied van glas voldoen. Tevens geven wij u graag advies over de juiste glas toepassing.

Heeft u vragen over glas, wilt u een vrijblijvende offerte of glas bestellen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord

pimOver ons